1987 La bruixa Brunilda, de V. Thomas i K. Paul

Brunilda trenca amb la idea típica de la bruixa vestida de negre amb el gat negre. L'humor, i gran part de l'èxit de la sèrie, es deu a les delicades il·lustracions.

4 comentaris:

  1. M'ha agradat moltísiim perquè és molt original i la Brunilda se'n va a la platja i perd l'escombra.
    Em dic Míriam i tinc 8 anys

    ResponElimina
  2. També m'he llegit La catifa voladora de la Brunilda. M'ha agradat moltísiim perquè el Bru s'ha adormit a la catifa i ha sortit volant. Em dic Míriamc i tin 8 anys.

    ResponElimina
  3. He llegit La bruixa Brunilda i el petit drac i m'ha agradat moltíssim perquè el gat estava adormit i amb un seroll es desperta i fa un bot.
    Em dic Duna i tinc 7 anys

    ResponElimina
  4. "Si vols anar ben servit, fes-te tu mateix el llit". Per molt que les rates i cucs es converteixin en donuts, gelats, dolços i pastissos, crec que segueixen sent rates i cucs. Crec que el que queda embruixat són els ulls que miren. Això passa també en la realitat: hi ha qui aprecia més lo de fora de casa que el que té a casa. Algú ha caçat 1 mosca amb el llibre i l'hi ha deixada a dins, Per què deixar-la al llibre? El llibre no pot tenir cura d'ell, només nosaltres podem cuidar-los. Quina necessitat? BRUTS i maleducats i em quedo curta. L'he treta, tot i que he aprés a no tocar, moure o canviar allò que no he tocat, ni mogut, ni canviat abans. Igual que els qui doblen les pàgines dels llibres de la biblioteca, PER AIXÒ US DONEN ELS PUNTS DE LLIBRE! Els quals s'han de tornar o no veieu que us hi fiquen la data de retorn, i que hi caben més anotacions? Bes. Eva 43 anys.

    ResponElimina